ANKARA / SİNCAN - Yenikent Şehit Yasin Bahadır Yüce Anadolu İmam Hatip Lisesi

Nis

8. Sınıf öğrencilerimizle Türk Hava Müzesi gezisi yaptık.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı törenimizi öğretmenlerimizin rehberliğinde öğrencilerimizin hazırladığı gösteri, şiir ve konuşmalarla gerçekleştirdik.

Nis

Okulumuzda hafta sonu  bursluluk sınavına girecek olan öğrencilerinize her sınıf seviyesinde İOKBS (Bursluluk Sınavı)  dememe sınavı yapıldı.

Mrt

Çedes kapsamında İlçe Müftüsü Musa UZUN ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hasan Özkan in katılımıyla Gençlik Merkezinde iftar programı duzenlenmistir

Mrt

İlçe Tüketiciyi Koruma haftası programamını okulumuz konferans salonunda  Kaymakamımız Levent Kılıç ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ahmet Bilen'in katılımıyla gerçekleştirdik.

Program sonunda kaymakam ve ilçe milli eğitim müdürümüz okulumuzda açılan Halk Eğitim kurslarını ziyaret ettiler.

Mrt

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. yıl dönümü programımızı okul bahçesinde yaptık.

Mrt

Sincan İlçe Müftümüz Musa UZUN ÇEDES projesi kapsamında öğrencilerimize "Vatanseverlik" temalı konferans verdi.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'nın kabulü törenimizi okulumuz konferans salonunda öğretmen ve öğrencilerimizin hazırladığı programla gerçekleştirdik.

Mrt

Okulumuz Afet Hazırlık kulubü planlamasıyla 7 Mart Perşembe günü saat 10.00'da Deprem tatbikatı yaptık.

Şbt

Okul Aile Birliği ve velilerimizin katkılarıyla  Filistin'e yardım için kermes düzenledik.

Şbt

Ankara İl Emniyet Müdürlüğü  Terörle Mücadele Şube personeli tarafından 11.sınıflara Gençlik ve Güvenli Gelecek projesi kapsamında seminer verilmiştir.

Ock

2024 HEDEF YKS kapsamında   rehber öğretmenlerimizle 12. sınıf öğrencilerimize Özgüven ve Motivasyon semineri  düzenlendi.

Ock

2024 Hedef YKS kapsaamında 12. Sınıf öğrencilerimizle sportif ve kültürel faaliyetler yapıldı.

Ara

Okul kütüphanemiz her teneffüs öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin kullanımına açıktır. Okuma köşemizden ve 2580 kitabımızdan tüm öğrencilerimiz faydalanabilir. Bu güzel kütüphaneyi daha da geliştirmek için evde okuyup bir kenara bıraktığınız kitaplarınızı bağışlamanız ve kitap toplama kampanyamıza destek olmanız bizleri çok mutlu edecektir.

Ock

2024 Hedef YKS kapsamında  11.ve 12. Sınıflara deneme sınavları yapıldı.