ANKARA / SİNCAN - Yenikent Şehit Yasin Bahadır Yüce Anadolu İmam Hatip Lisesi

Ock

2024 Hedef YKS kapsaamında 12. Sınıf öğrencilerimizle sportif ve kültürel faaliyetler yapıldı.

Ara

Okul kütüphanemiz her teneffüs öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin kullanımına açıktır. Okuma köşemizden ve 2580 kitabımızdan tüm öğrencilerimiz faydalanabilir. Bu güzel kütüphaneyi daha da geliştirmek için evde okuyup bir kenara bıraktığınız kitaplarınızı bağışlamanız ve kitap toplama kampanyamıza destek olmanız bizleri çok mutlu edecektir.

Ock

2024 Hedef YKS kapsamında  11.ve 12. Sınıflara deneme sınavları yapıldı.

Ara

Mehmet Akif Ersoy'u Anma Haftası pano çalışmamız yapıldı.

Ara

12. sınıf öğrencilerimiz üniversite tanıtım günlerine katıldı.

Kas

24 Kasım öğretmenler günümüzü konferans salonumuzda öğrenci ve öğretmenlerimizin hazırladığı programla kutladık.

Kas

10 Kasım Ulu Önder Atatürk'ün ölümünün 85. yıl dönümünü okulumuz öğretmen ve öğrencilerimizin hazırladığı programla andık.

Kas

Yenikent Şehit Yasin Bahadır Yüce Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak 100.yıl etkinlikleri kapsamında, okulumuz edebiyat öğretmenleri Esma TOKCAN TEKİN ve Hülya BAŞER KOCA rehberliğinde, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını büyük bir coşkuyla kutladık.